Välkommen

I Förmånsportalen får du en heltäckande bild av dina förmåner och vad du kan välja. Som månadsavlönad medarbetare med en tillsvidareanställning eller en visstidsanställning på minst 6 månader har du i Förmånsportalen tillgång till ett attraktivt utbud av arbetsrelaterade förmåner och personalrabatter.

Det finns dels allmänna förmåner som alla medarbetare på Länsförsäkringar kan ta del av, dels förmåner som du kan skräddarsy. Med detta menas att du kan välja ett antal valfria förmåner som passar just dina behov och önskemål. Här finns även information om din pension, ditt försäkringsskydd, försäkringar och din lönespecifikation.

Vissa förmåner betalas med bruttolön, andra med nettolön. Du kan också på förhand beräkna kostnaden för olika förmåner och se hur de påverkar din lön.

Kopplat till Förmånsportalen har du ett personligt Personalkort. Kortet är laddat med ett stort antal rabatterbjudanden på varor och tjänster från flera olika företag. Personalkortet finns också i appen som du kan ladda ner, se i flikarna här ovan för mer information.

Du kan komma åt Förmånsportalen både från jobbet och hemifrån, www.formansportalen.se. Hoppas du kommer att uppskatta Förmånsportalen!

Logga in

För att kunna använda dig av Förmånsportalen måste du ha ett användarnamn och lösenord. Dessa får du första gången via vanlig post.

Du måste tillåta javascript för att denna tjänst ska fungera.